2014. május 23.


Nos, drágáim, mit hoztam? Múlt hétvégén összedobtam a Tükörkép elő-előzetesét kis kedvcsinálónak. A hivatalos hosszabb lesz és jóval több munka kell majd hozzá, de mire a blog megnyit, az is készen lesz. Ilyen elő-előzetesből pedig van egy másik is, a jövő hét folyamán - ha van rá igény -, azt is hozni fogom. :)
Addig is várom az újabb teóriákat, hiszen ebből már jóval több minden kiderül, mit a múltkori plakátból. 

Ölelés,
Riri

U.i.: Az új fejezet pedig hamarosan érkezik! ;)

2 megjegyzés:

  1. Drága Riri!
    Először is megjegyezném, hogy hihetetlen, hogy milyen profi videókat készítesz, nagyon tetszik ez a kis demo is, a Catching Sunhine trailerével együtt.
    A történet pedig egyre jobban érdekel. Egyedi a világkép, jók a szereplők, de változott is kissé az elképzelésem. Most valami olyasmit gondolok el történetként, hogy a barna hajú lány, aki korcsojázik is, a tükörbe nézve a szőke lány világát látja, ahol ez a bizonyos háború van az elemek között, amit valahogy együtt tudnak majd megnyerni. Fogalmam sincs milyen romantikus szál lesz benne, vagy hogy lesz-e egyáltalán, de maga az alap már nagyon fúrja az oldalamat.
    Nagyon kíváncsi vagyok erre, és a Catching Sunshine folytatására is.

    Puszi, Gabby

    U.i.: Az ott Kellan Lutz volt az egyik jelenetben? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Gabby!
      Köszönöm, mondjuk annyira nem nagy őrdöngősség, csak némi türelem kell hozzá az időzítéseknél. Mondjuk ezt speciel annyira nem volt sok idő összevágni, mert volt hozzá egy alapom, amit a szerkesztőprogram tartalmaz.
      A világképen még mindig dolgozom, de a nagy része már megvan. Ez az elképzelés már helytállóbb, de még mindig nem, viszont már sokkal több volt a korrekt rész benne. :D És tekintve, hogy a kis lelkem reménytelenül romantikus, egy történetemet sem tudom elképzelni romantikus szál nélkül - habár ebben nem lesz olyan lényeges, mint a CS-ben.

      Ölel,
      Riri

      Törlés