2014. június 15.

Tükörkép kulisszatitok #3

Szép, még mindig napfényes, ne már nem agyrohasztóan meleg vasárnapot, drágáim!
Vegyétek úgy, hogy ez a bejegyzés életjelként is funkcionál, hiszen konkrétan egy hete és két napja a szobám négy, narancsos fala között rohadok, hogy bemagoljam a maradék tételeimet - kevés sikerrel. Hogy egy remek példát is felhozzak, érdemes volt végignézni a diákokon a pénteki évzárón: a 12. évfolyamot kivéve mindenki tiszta barna volt, de mi... mi bizony hót fehérek. De hála a jó égnek, kedden ennek az egésznek vége, szerdán meg bizonyítvány osztás és bankett, a nyár pedig hivatalosan is elkezdődik. Hallelujah!
És mivel vasárnap van, gyorsan idefirkantom a Tükörkép legújabb kulisszatitkát, aztán tűzök vissza a tételeim mellé... Mert az utóbbi napokban bizony ők voltak a legjobb barátaim. 

A Tükörkép világának fantasy részében a mitológiák mellett az ókori görög történelmet is kicsit kölcsönvettem, ami a megteremtett világ "városaiban" fog visszaköszönni. Emellett ezt a történetet valójában három másikból gyúrtam össze, melyek szépen és érintetlenül hevernek a gépem rejtett mappáiban, és amik a  Tükörkép (legelső változat), Sárkányfény és Tündértánc címeket viselik. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése