2016. május 15.

Intro

Kellemes Pünkösd vasárnapot, drágáim! 


Elsődlegesen az érettségizőktől kérdezném: hogy érzitek, hogy sikerültek? Nehéznek találtátok őket? Van már eredmény? Feltétlenül írjátok meg - akikről tudtam, hogy idén mennek végzősként vagy előrehozottan, azoknak szurkoltam. :)
Hála az égnek, lehetek olyan szerencsés, hogy immáron a negyedik vizsgaidőszakom előtt állok, így amellett, hogy a napjaim jó részét végre otthon tölthetem - mondjuk 24 órából 20-at csak a szobámban -, megkezdődött a pokoli menet is. (A másodév végéről valaki egy tök élethű videót is szerkesztett még pár éve.) Az új fejezetet már elkezdtem írni - meg ki is töröltem azt, amit eddig megírtam -, ihletgyűjtés gyanánt viszont tegnap este egy videót is összedobtam. Aki ismer, az tudja, hogy nagy sorozatfüggő hírében állok, ezeknek az intróit pedig egyszerűen imádom (a Trónok harcáé az egyik legnagyobb kedvencem). És mint olyan, már többször elképzeltem, vajon a Catching Sunshine-é milyen lehetne, noha a múlt hétig nem találtam meg azt a tökéletes zenét, ami igazán beindíthatta volna a fantáziámat. Végül ráleltem, összeszedtem néhány Youtube videót, megvágtam őket, közben felfedeztem egy új lehetőséget a szerkesztőmben, és voilá, itt lenne Shiny és Victor történetéhez a végeredmény:


Nos, mi a véleményetek? ^^

2 megjegyzés:

  1. Szia :) Lécci nyugtass meg hogy nemsokára lesz új fejezet... Kérlek kérlek kérlek ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Nagyon igyekszem az írással, de történt egy szomorú dolog a kis családomban, ráadásul az egyetem rektorának szavaival élve "ez az anatómia féléve", így a napjaim nagy részét a tanulás teszi ki. De amint időm engedi, hozom. :)

      Törlés